luni, 7 decembrie 2009

Un cosmar urat..o noua dimineata


Ieri seara Mos Nicolae le-a adus romanilor un nou presedinte conform dorintelor lor: Mircea Geoana. Dar, de azi dimineata Romania are un alt presedinte: Traian Basescu. Este un soc pentru toata lumea, o lovitura de teatru..eu as numi-o o trezire dintr-un cosmar urat. A fost cea mai frumoasa dimineata de luni pe care am avut-o..fara sa-mi mai pese ca este inceputul unei noi saptamani de munca.

Dupa centralizarea rezultatelor din toate sectiile de votare, azi, in jurul orei 14,Biroul Electoral Central a anuntat procentele finale obtinute de cei doi candidati: Traian Basescu - 50,33%, Mircea Geoana - 49,66%. Se pare ca 70.048 de romani au facut diferenta intre un cosmar urat si singura realitate acceptabila dupa parerea mea si din fericire..dupa parerea majoritatii cetatenilor votanti.

De ce a pierdut Mircea Geoana? Pentru ca este un "Mos Craciun" care nu le poate aduce românilor nimic bun, pentru ca spiridusii care-l ajuta sunt de fapt niste "barbari de tirani" Iliescu, Sorin Ovidiu Vantu, Patriciu, Voiculescu, Hrebenciuc si pentru ca autoîncrederea sa nu face decat sa-i mascheze o lipsa de abilitate sau incredere.

Inchei acest articol cu cel mai tare banc care circula acum pe internet: "Ce e mai rau decat sa te trezesti luni dimineata sa te duci la munca? Sa te trezesti luni dimineata si sa fii Mircea Geoana."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu